0%

As We Enter | 5 Years Anniversary

Τα ονόματα ήταν πολλά και για τους φίλους της beatmaking κοινότητας το κάθε ένα ήταν μία αφορμή για να πάς στο live. Ένα πραγματικά πολλά υποσχόμενο line up που όπως φάνηκε και από την ανταπόκριση του κοινού, τήρησε την υπόσχεσή του. Ο κορυφαίος Reggae παραγωγός Blend Mishkin, o Fleck με τον Βass Delight από την Πάτρα, o Billa Quase με τον ΜCD, οι Balkan Riddims, οι Fundracar, o Kill Emil με τη χαρακτηριστική μουσική του, οι Skg’s Dub Alliance με τον εκρηκτικό rapper με τη βραχνή φωνή, Big Shine και πολλοί άλλοι, κράτησαν το κέφι στα ύψη.

Το live ήταν γεμάτο από μία ενέργεια που έρεε από τη σκηνή στο κοινό και πάλι πίσω, με αποτέλεσμα όλοι οι μουσικοί να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το κοινό να χορεύει καθ’όλη τη διάρκεια του live.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.


Το party για τα 5 χρόνια της Enter Events ήταν από εκείνα για τα οποία θα μιλάμε στις επόμενες γενιές και θα περηφανευόμαστε που ήμασταν εκεί.

Το πάρτι που έστησε η Enter Events το Σάββατο 8/10 δεν ήταν ακόμη ένα γενέθλιο πάρτι. Σήμαινε πολύ περισσότερα από την απλή συμπλήρωση 5 χρόνων συναυλιακής δράσης της εταιρίας.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο και αυτό το κείμενο δεν πρόκειται να είναι μία ακόμη ανταπόκριση της βραδιάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για το καλύτερο event της σεζόν. 8 ώρες, πάνω από 20 καλλιτέχνες επί σκηνής, μια νοστιμότατη τούρτα και ένα κατάμεστο Fuzz να χορεύει ως τις πρωινές ώρες.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση πέντε χρόνων για την Enter Events, η οποία ήδη μας έχει χαρίσει εξαιρετικές συναυλίες, στήθηκε μια ξεχωριστή νύχτα για τα γενέθλιά της, όπως έπρεπε και όπως άξιζε.

Με ένα χορταστικό line up που περιελάμβανε σχεδόν όλο το νέο αίμα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής στο κομμάτι της παραγωγής, του djing, του beatmaking, αλλά και μπάντες με φρέσκια προσέγγιση στον ήχο και τις επιρροές τους και με έξυπνο promotion που δεν κούραζε στην εποχή της υπερπληροφόρησης και των social media.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.Το προηγούμενο Σάββατο οι επιλογές για τη βραδινή έξοδο έδειχναν κυρίως προς το Fuzz Live Music Club. Με γενικό τίτλο “As We Enter” (προφανώς από το ομώνυμο κομμάτι των Nas & Damian Marley με το sample απο Mulatu Astatke;), η Enter Events γιόρταζε πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας της στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, έχοντας στο παλμαρέ της παραγωγές όπως οι Dub Pistols, Panda Dub, Belleruche κτλ.

Υπάρχει μία ελαφριά απόσταση από τα κύρια ενδιαφέροντα αυτού του περιοδικού, όπως καταλαβαίνετε, όμως το event είχε ξεχωριστή σημασία και όχι μόνο λόγω του εορτασμού. Πόσο εύκολο και πόσο εφικτό είναι να μαζέψεις 22 (!) καλλιτέχνες, που στο χώρο τους αποτελούν αξιοπρόσεκτα και σημαντικά ονόματα, σε μία ημερομηνία, σε ένα χώρο και μάλιστα να τους οργανώσεις με αυστηρό χρονοδιάγραμμα;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Το Σάββατο που μας πέρασε, κατηφορίσαμε προς το Fuzz για πέμπτα γενέθλια της Enter Events, με ένα line up 22 καλλιτεχνών.

Γύρω στις 9.00 μμ, με τον Blast’ em Bop να δίνει τον ρυθμό, ο κόσμος είχε μισογεμίσει το Fuzz και η διάθεση ξεκίνησε ν’ ανεβαίνει. Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν πια ο χώρος είχε κοντά στα 900 άτομα μέσα, ένας αριθμός που μειώθηκε μονάχα μετά τις 3.30 τα ξημερώματα.

Για έξι συνεχόμενες ώρες, το Fuzz, ασφυκτικά γεμάτο, δονούνταν από τις εμπνεύσεις των καλεσμένων καλλιτεχνών της Enter Events. Το κοινό με παλμό και δυναμισμό απολάμβανε τα set των DJs και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς τα θετικά vibes είχαν χτυπήσει ταβάνι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του vice ΕΔΩ.Το Σάββατο το Fuzz μετατράπηκε σε club κι ήταν από τα party που έχουν τα συστατικά που θες: καλή μουσική, κόσμο αρκετό αλλά χωρίς στριμωξίδι κι εξαιρετικά vibes. Από τις οκτώμισι και μετά παρέλασαν από το stage καλεσμένοι, διαλεχτοί.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα event στο οποίο αφεθήκαμε και… παρτάραμε!

Διαβάστε λοιπόν τους τέσσερις λόγους που έκαναν τα γενέθλια της Enter Events αξέχαστα ΕΔΩ.

Play Cover Track Title
Track Authors
0